Όροι

 
ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΘΕΜΗΣ
Αγορά & Πώληση Παλαιών Αντικειμένων Αττική 

Στο κέντρο της Αθήνας εδρεύει εδώ και αρκετά χρόνια το παλαιοπωλείο μας “Παλαιοπωλείο Θέμης” είναι μία οικογενειακή επιχείριση που ξέρει να εκτιμά αντίκες και κάθε παλαιό αντικείμενο, και αποτελεί το βιβλιοπωλείο παλαιών βιβλίων της Αθήνας.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των παλαιών αντικειμένων, αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια, την αγορά τοις μετρητοίς παλαιών και νέων αντικειμένων. Οποιοδήποτε αντικείμενο θεωρείτε ότι δεν ταιριάζει πια στον χώρο σας ή δεν το χρειάζεστε πια, μπορείτε να το φέρετε στο παλαιοπωλείο μας ή να μας καλέσετε ώστε να έρθουμε εμείς στο χώρο σας και να το αγοράσουμε τοις μετρητοίς.

Χάρη στην χρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αξιολογήσουμε άμεσα ένα παλαιό αντικείμενο και να προβούμε στην αγορά του πληρώνοντας σας της μετρητοίς.

 

 
ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

όλα αυτά τα χρόνια επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή παλαιά έπιπλα, αντίκες, κόμικς και συλλογές βιβλίων, δίσκους μουσικής, πίνακες ζωγραφικής και πολλά οικιακά αντικείμενα και αντικείμενα καθημερινή χρήσης, τα οποία συντηρούμε με άριστο τρόπο και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας σε άψογη κατάσταση και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, είτε ως χρηστικά αντικείμενα είτε ως συλλεκτικά και αντίκες.

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία παλαιών αντικειμένων που διαθέτουμε, στο παλαιοπωλείο μας στο κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε αντίκες και παλαιά αντικείμενα από κάθε εποχή και για κάθε γούστο για να ομορφείνετε το σπίτι ή για να το κάνετε δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ταχεία εξυπηρέτηση με ένα τηλέφωνό σας! 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να αγοράσουμε τα παλιά σας αντικείμενα τοις μετρητοίς, εξυπηρετώντας την Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία, Μαρούσι, Εκάλη, Κηφισιά, Βουλιαγμένη, Βούλα, Πολιτεία, την Αθήνα, τον Πειραιά και όλη την Αττική.
 

 

 

 
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!!

Παλαιοπωλείο Θέμης | Αγορά & Πώληση Παλαιών Αντικειμένων
Κέντρο Αθήνας / Αττική & Θεσσαλονίκη